Automate your Marketing
with Womplify




 
Our Sweet Life Journals

By: raisyam abrahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 28-May-2009 17:30 Email | Share | | Bookmark
Pre-Aidilfitri



Time to prepare


Wednesday, 13-May-2009 15:25 Email | Share | | Bookmark
Horse Riding



Sudah menjadi satu kewajipan setiap kali balik Terengganu mesti nak naik kuda. Alahai Adam



Friday, 8-May-2009 04:11 Email | Share | | Bookmark
Gila Kereta

Pada suatu hari Jumaat sebelah petang, saya bersama mama saya pergi berjalan/membeli di pasar kedai payang Terengganu. Kami kemudiannya singgah pada satu kedai ni.



Kemudian saya ternampak sesuatu saya suka. Saya pun tunjuk lah dengan jari saya dengan harapan mama saya akan tolong ambilkannya untuk saya.



Mama tak memenuhi kehendak saya, so agak runsing



Saya nak juga benda yang berada tinggi nun di sana



Mama tunjukkan secara dekat kereta itu pada saya. Katanya itu radio lah. Radio????
Saya pasti itu kereta dan saya memang suka kereta.





Friday, 17-Apr-2009 06:39 Email | Share | | Bookmark
Black & White



Ini budak 2 tahun 8 bulan yang nakal.


Saturday, 3-Jan-2009 09:37 Email | Share | | Bookmark
Serba Serbi di Tahun Baru

Alhamdullillah selain azam baru tahun baru kami turut bermula dengan rumah baru....dah lama sebenarnya kami mencari rumah di sekitar SS14 nie...baru sekarang ada rumah kosong untuk disewa. An old single storey terrace yang masih dalam keadaan yang baik. Actually banyak jer rumah kosong tapi most of the houses are for sale bukan sewa beli. Rumah nie owner dia plan nak jual...tapi bukan dalam masa terdekat. So it is just as planned. Sebab kami memang ada perancangan nak beli sebuah lagi rumah di subang nie tapi bukan dalam masa terdekat itu pun kalau status rumah nie free hold dan kalau kami jatuh cinta dengan rumah nie. Hmmm masa mama menaip nie pun mama baru jer balik mengemas dan touch up sket umah tu. Anyway taklah penat sgt sebab mama upah staff mama untuk buat...hehe..esok contractor yg tuan rumah hire akan dtg untuk clearkan backyard and cement front porch. Best sgt sb luas...boleh mama bercucuk tanam kat belakang and create mini garden dlm rumah sb ada portion yg macam open air sket....hehe...Insya Allah lepas serba serbinya lengkap nanti mama plan nak buat housewarming sket...maybe jugak kenduri doa selamat sempena hajat mama nak sambung belajar nie...

Selain masuk rumah baru kat dunia nyata...mama pun dah sign up and masuk rumah baru kat alam maya nie...hehe akhirnya ada gak blog sdr..tapi lebih kepada coretan peribadi...n bukan famili....

Kat bawah nie pulak gambar 2x sewaktu mama pergi Parit Buntar menghadiri kawan sekolah kahwin. Kami menginap semalam di Taiping. Gambar semua di ambil kat Taman Tasik Taiping. Enjoyice....








Nilah gambar ex-ketua pelajar MRSM Penang yang juga merangkap posmen masa mama n papa bercinta dolu2x...to lota jasamu dikenang...


Nie plak gambar on the way balik kl. Mama tgh driving...papa n Adam main kamera...hehehe..


Lagi gambar kat sini----> http://www.flickr.com/photos/21666268@N02/sets/72157612040122823/detail/



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net